Smykkekunst udstilling og arbejdende værksted på Rudolph Tegners Museum

Fortællinger

De sidst 4 år har vi haft æren at udstille vores smykker og små skulpturer samt at have vores arbejdende værksted på Rudolph Tegners Museum i Droningmøle. Hver gang møder vi mange nysgerrige besøgende - voksne og børn. Vi viser dem hvordan vi ved en gammeldagsmetode støber vores smykker og i det hele taget tilfredsstiller de besøgendes mange spørgsmål.

Vi anbefaler varmt museet som er en stor og alsidige oplivelse. Udover museet kan man nyde en god gåtur i den helt unikke natur og strand.

Glem ikke at tage en lille pause på Sørens café

VI GLÆDER OS virkelig meget til endnu en gang at få lov til at arbejde i den store mesters atelier - lyst, højt til loftet indenfor, til himmelen udenfor, masser af inspiration: skulpturer, stemningen, de besøgende og den skønneste natur rundt om Museet. Arbejdende værksted og udstilling af smykkerne i to uger på Rudolph Tegners Museum, Museumsvej 19, Dronningmølle. Kom derop og nyd en dag med oplevelser i alle lag: havet, stranden, statuerne indenfor og omkring museet, en bid lækker mad eller dessert hos Søren i cafeen og ikke mindst vores udstilling